Κωνσταντίνος

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος. Είμαι 12 ετών και μένω στην Κηφισιά, Αθήνα. ΄Εχω έναν αδελφό και δύο αδελφές. Εγώ είμαι ο μικρότερος.

Από έξι μηνών ακολουθώ ένα εντατικό πρόγραμμα που μου έδινε από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ο καθ. Γκλεν Ντόμαν και το προσωπικό των Ινστιτούτων της Επίτευξης του Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό κατάφερα να είμαι σήμερα υγιής, να μιλώ και να αρθρώνω καλά, να τρέχω πάνω από 3 χιλ.. συνεχόμενα,να κάνω διάφορες γυμναστικές ασκήσεις,, να αναπνέω σωστά, να διαβάζω ελληνικά με κατανόηση και να γράφω, να μιλώ αρκετά αγγλικά και ισπανικά , να τα διαβάζω και να τα γράφω, να έχω γενικές γνώσεις. Φέτος παρακολουθώ την Πέμπτη τάξη του Δημοτικού και παράλληλα είμαι κάποιες ώρες στο Τμήμα Ένταξης. .Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι η Ιστορία, η Γεωγραφία ,η Μουσική και η Γυμναστική. Κολυμπώ καλά .Επίσης κάνω ιππασία ,ποδήλατο, θεατρικό παιχνίδι, μαθαίνω μουσική και ξέρω απ’ έξω τους στοίχους πάρα πολλών τραγουδιών. Επίσης παρακολουθώ μαθήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τους φίλους μου. Λατρεύω τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα μουσεία, τις Πινακοθήκες, βόλτες με σκάφος, το καλό φαγητό και τις διακοπές! Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με μένα και την οικογένειά μου πάρτε με στο¨210-6231603 ή στείλτε ένα e-mail στο tricky4@otenet.gr

Ηλιαχτίδα

Διαδόχου Παύλου 17, 15452 Ψυχικό Αθήνα
Τηλ.210 6713949
Fax.210 6743033
e-mail: info@iliaktida.gr

Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας αν επιθυμείτε να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες ή τα νέα μας

Αναζήτηση

Αναζητήστε ανάμεσα στα κείμενα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας