Καθαρισμός της παραλίας του Αγίου Κοσμά

Μια ξεχωριστή Κυριακή
Καθαρισμός της παραλίας του Αγίου Κοσμά

 

 

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 μία μεγάλη ομάδα από μέλη της Ηλιαχτίδας συγκεντρωθήκαμε στην είσοδο της παραλίας του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Μαζί μας συνδράμανε και μερικά άλλα άτομα που δεν είχαν σχέση με την Ηλιαχτίδα αλλά είχαν δει στο ΣΚΑЇ και στην ιστοσελίδα μας την ανακοίνωση γι αυτήν την εκδήλωσή μας και προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν. Τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Αφού λοιπόν φορέσαμε τις μπλούζες με τον ήλιο και την ηλιαχτίδα του στο μπροστινό μέρος της μπλούζας και τα δώρα που προσφέρουν οι ηλιαχτίδες στους ανθρώπους ΑΓΑΠΗ - ΦΥΣΗ – ΖΩΗ γραμμένα στην πλάτη, ξεκινήσαμε μικροί και μεγάλοι με πολύ ενθουσιασμό για να καθαρίσουμε τις μικρές παραλίες του Αγίου Κοσμά.

Το συνεργείο του ΣΚΑЇ ήταν κι αυτό παρόν για να βιντεοσκοπήσει στιγμές από τον καθαρισμό και να τις μεταδώσει στο βραδινό δελτίο του. Ευχαριστούμε τον ΣΚΑЇ για την ωραία προβολή της εκδήλωσής μας στην τηλεόραση.

Είμαστε τυχεροί γιατί ήταν μία πολύ ωραία μέρα κι έτσι άνετα επιτελέσαμε το έργο μας, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Τα μικρά παιδάκια μας βοήθησαν κατά δύναμιν, τα δε μεγάλα παιδιά εργάστηκαν σκληρά με πολύ ευσυνειδησία και έδειξαν τις δυνατότητές που έχουν και ότι μπορούν κάλλιστα να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. 

Αφού γεμίσαμε τις μεγάλες σακούλες, που μας είχε προσφέρει ο ΣΚΑЇ, τις εναποθέσαμε σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να έρθει μηχάνημα του Δήμου να τις μαζέψει. Ικανοποιημένοι πλέον που επετεύχθη με επιτυχία ο σκοπός μας, αφήσαμε την παραλία και συγκεντρωθήκαμε όλοι στο εντευκτήριο του Συλλόγου Ιππόκαμπος. Εκεί φάγαμε με πολύ όρεξη και αναπληρώσαμε την ενέργεια που είχαμε ξοδέψει στο σκουπιδομάζεμα !!! 

Για την καλή χώνεψη είχαμε φροντίσει μετά το γεύμα να έχουμε και ολίγη μουσική. Μία ομάδα μικρών παιδιών και στη συνέχεια μία δεύτερη ομάδα μεγάλων παιδιών έπαιξαν κρουστά. Μετά από μία σύντομη σχετικά περίοδο μύησης στον κόσμο των κρουστών από τον δάσκαλό τους κύριο Κλαπάκη, τα παιδιά μας έκαναν μία πολύ καλή παρουσίαση παίζοντας διάφορα κρουστά. 

Έτσι με πολύ χαρά και μουσική τελείωσε η ξεχωριστή αυτή Κυριακή. Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μέσα από την εκδήλωσή μας αυτή ζήσαμε ‘το τερπνόν μετά του ωφελίμου’.

 

<h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p> <h2></h2><p></p>

Ηλιαχτίδα

Διαδόχου Παύλου 17, 15452 Ψυχικό Αθήνα
Τηλ.210 6713949
Fax.210 6743033
e-mail: info@iliaktida.gr

Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας αν επιθυμείτε να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες ή τα νέα μας

Αναζήτηση

Αναζητήστε ανάμεσα στα κείμενα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας