Εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Εκδήλωση πραγματοποιεί την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, στις 17:00, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Οι εορτασμοί θα λάβουν χώρα στην αίθουσα (Κ.Α.Π.Π.Α. 2000) Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού (παραλία Περαίας, πλησίον Ραδιοφωνικού Σταθμού Ε.Ρ.Τ.), σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα με το Εργαστήριο Αναπτυξιακής Ιατρικής και Ειδικής αγωγής.

Στην εκδήλωση, θα συμμετέχει η χορωδία του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας γκολ - μπολ με μικτή ομάδα φοιτητών της Ειδικής Αγωγής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. και επίλεκτων αθλητών με τύφλωση του Συλλόγου «ΠΥΡΣΟΣ», καθώς και αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας SPECIAL OLYMPIC του Δήμου Θεσσαλονίκης και φοιτητών της ειδικότητας Ειδικής Φυσικής Αγωγής - Θεραπευτικής Γυμναστικής Τ.ΕΦ.Α.Α., Α.Π.Θ.

Επίσης, θα γίνει επίδειξη ομαδικού προγράμματος Ρυθμικής Γυμναστικής, όπου θα συμμετέχουν άτομα του Συλλόγου Ειδικής Αγωγής «ΖΩΗ» και φοιτήτριες της «Ειδικότητας Ειδική Φυσική Αγωγή - Θεραπευτική Γυμναστική», καθώς και επίδειξη του προγράμματος ψυχοκινητικής αγωγής (παραδοσιακοί χοροί, ρυθμική γυμναστική) από το Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο DOWN Ελλάδος.

Ηλιαχτίδα

Διαδόχου Παύλου 17, 15452 Ψυχικό Αθήνα
Τηλ.210 6713949
Fax.210 6743033
e-mail: info@iliaktida.gr

Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας αν επιθυμείτε να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες ή τα νέα μας

Αναζήτηση

Αναζητήστε ανάμεσα στα κείμενα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας