ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN 2010ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010 η μουσική παράσταση στο ΚΥΤΤΑΡΟ με τίτλο: «Οι ηθοποιοί τραγουδούν για την Ηλιαχτίδα» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.

Μια μουσική παράσταση - ευγενική χορηγία του συνθέτη Στέφανου Κόκκαλη, και των αγαπημένων ηθοποιών Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Βασιλικής Ανδρίτσου, Πυγμαλίωνος Δαδακαρίδη, Αντώνη Λουδάρου, Ματθίλδης Μαγγίρα, Νίκου Μουτσινά, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Χάρη Ρώμα, Γιάννη Τσιμιτσέλη καθώς και της Κάρμεν Ρουγγέρη οι οποίοι τραγούδησαν αφιλοκερδώς. Την παράσταση παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ η ανταπόκριση των μελών και των φίλων, στο κάλεσμα της Ηλιαχτίδας, ήταν απρόσμενα μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική.

Η Πρόεδρος της Ηλιαχτίδας, κ. Ιόλη Αντωνοπούλου, και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί από καρδιάς τον φίλο και συνθέτη Στέφανο Κόκκαλη, όλους τους ηθοποιούς και την παρουσιάστρια, τους οποίους και τιμά ανακηρύσσοντάς τους επίτιμα μέλη του Συλλόγου. Ευχαριστεί, επίσης, για την παρουσία και την υποστήριξή τους προς τον Σύλλογο, όλους τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 500.

Τα έσοδα από την μουσική παράσταση θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της Ηλιαχτίδας ξεκινώντας από την απόκτηση ενός χώρου ο οποίος θα στεγάσει μόνιμα όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου και θα αποτελεί χώρο συνάντησης και δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με σύνδρομο Down.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

Ηλιαχτίδα

Διαδόχου Παύλου 17, 15452 Ψυχικό Αθήνα
Τηλ.210 6713949
Fax.210 6743033
e-mail: info@iliaktida.gr

Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας αν επιθυμείτε να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες ή τα νέα μας

Αναζήτηση

Αναζητήστε ανάμεσα στα κείμενα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας